Welkom op de bestelpagina van het boek ‘Verborgen Verlies onthuld’

 

In 2018 heb ik het boek ‘Verborgen Verlies onthuld’ geschreven. Hierin heb ik het gedachtengoed van het Centrum voor Verborgen Verlies beschreven met mijn beleving en ervaring als uitgangspunt.

In 2010 heb ik samen met Henny Aben het Centrum voor Verborgen Verlies opgericht en tot 2020 hebben we samen onze energie en inzet gericht op de (h)erkenning van Verborgen Verlies en op het begeleiden en opleiden van vele klanten en deelnemers aan coaching, workshops en het jaarprogramma. In 2020 ben ik gestopt met dit bedrijf, maar aandacht voor Verborgen Verlies zit inmiddels in mijn DNA.

Met dit kleurrijke boek kun je leren hoe je je verliezen recht kunt aankijken en de pijn kunt doorleven zodat je jezelf weer terugvindt.

Eindelijk bevrijd en in vrede met jezelf!

Wat een vooruitzicht.

Want ondanks alle verlies, blijft altijd nog zoveel om van de houden.

 

 

Het papieren boek was uitverkocht, maar de 2e druk is geleverd!

Daarnaast is het ook  verkrijgbaar als E-book.

Tenslotte is er een Verwerkboek van 54 pagina’s met inspirerende verwerkopdrachten en oefeningen. Dit “Verwerkboek” is er ook alleen als e-book.

Via onderstaand bestelformulier kun je beide E-books los of in combinatie met elkaar bestellen. Of natuurlijk het echte, papieren boek.

Als je ze beiden samen bestelt, geldt er een mooie korting.

Ik reken een gereduceerd tarief van 2,50 euro voor de verzendkosten. Dan blijft het voor ons allebei leuk.

Ja, ik wil “Verborgen Verlies Onthuld” kopen!Totaal